Kjøpsvilkår for Lykke by Lykke ApS

Lykke by Lykke ApS
Lindholm Nærbanevej 5
9400 Nørresundby
Organisasjonsnummer: 929 849 132MVA
Dansk organisajonsnummer: DK37031429

 

Telefon: +45 70 66 60 50
E-mail: [email protected]

(Merk: Dansk og engelsk støtte)

 

Betaling

Lykke by Lykke aksepterer nettbetalinger med følgende kreditt- og betalingskort:

Betalingen vil først bli trukket fra kontoen din, når den fysiske varen er sendt eller det virtuelle produktet er laget, hvis ikke annet er avtalt eller beskrevet i ordren din. Alle beløp er i NOK med moms og tollavgift inkluderet i prisen.

Vi sender en ordrebekreftelse på e-post etter at bestillingen er gjennomført. 

Lykke by Lykke ApS bruker en sikker betalingstjeneste som krypterer all informasjon ved hjelp av en SSL-protokoll.

For å legge inn en bestilling må du være over 18 år og bosatt i Norge.

 

Gavekort

Når du har betalt med gavekort, kan vi ikke gi pengene tilbake for dette på betalingskortet ditt – her kan det kun brukes.

Dersom du bruker gavekort på en bestilling og ønsker å returnere pakken, refunderes beløpet på samme måte som betalingen foretas.

Har du betalt med betalingskort, vil pengene bli tilbakeført til denne kontoen. Ved betaling med gavekort vil pengene bli returnert på samme originale gavekort. Du får ikke nytt gavekort pr. e-post, det er bare det gamle som trer i kraft.

 

Må jeg betale toll for varen?

Når du handler hos Lykke by Lykke, trenger du ikke bekymre deg for å betale toll. Det er ingen toll på varene, som du får levert fra oss, selv om vi sender bestillingen din fra Danmark. 
Levering og frakt
Leveringstiden, fra du bestiller varen til du mottar den, er under normale omstendigheter innen 3–5 hverdager.

Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp over 999 kroner. En bestilling under 999 kroner vil frakten koste fra 89 kroner for å få tilsendt pakken sin.

I høysesong må leveringstiden påregnes å være noe lengre enn vanlig. Man bør alltid ta forbehold om helligdager i Danmark, som kan forsinke bestillingen din noen dager, alt avhengig av hvor mange påfølgende dager vi kan møte på.

Når en ordre sendes fra vårt lager, vil du motta en leveringsbesked med informasjon om hvordan forsendelsen kan spores.

Opplever du forsinket levering, har du som kunde rett til å heve kjøpet og få refusjon. Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager.

Lykke by Lykke ApS sender varer med Bring. 

 

Angrerett

I følge angerettloven har kunden en angerrett på 14 dager som kun gkjør seg gjeldende dersom varen ikke er brukt.

Du har 14 dager til å sende varen retur fra tidspunktet du har mottatt bestillingen din fysisk om at du ønsker å angre på kjøpet ditt. Måten du forteller oss om returen din er å lage en returetikett innen 14 dager i vores returportal.

Har du kjøpt flere varer i én bestilling, har du mulighet til å returnere en eller flere varer ved å bruke samme ordrenummer i vår returportal, dersom du har sendt noen retur fra bestillingen og angrer på, at du ikke har sendt resten. Vær oppmerksom på, at du vil bli belastet for begge returetikettene, hvis du har sendt over to ganger innen returperioden for samme ordre.

Du kan ikke returnere flere bestillinger med returetikett. Her må du lage en returetikett pr. ordrenummer slik at bestillingen din kan behandles på samme måte som den ble bestilt.

Du som kunde påtar alt ansvar i forbindelse med angrerett. Angrefristen utløper 14 dager etter den dagen du mottok varen. 

Vær oppmerksom på, at du ikke får refundert fraktkostnader dersom du angrer på deler av kjøpet. Du får mottaksfrakten tilbake, dersom du har sendt hele bestillingen tilbake til oss. 

 

Tilbakelevering

Når du har mottatt bestillingen din, har du 14 dager på deg til å sende varen tilbake til oss via vår returportal, dersom du angrer på kjøpet.

Hvordan returnerer jeg pakken?

Du må returnere varen(e) i ubrukt stand og med prislapp på.

Du må betale for å sende pakken tilbake, som automatisk blir trukket fra bestillingen din når den er behandlet på vårt lager.

Hvis du returnerer via en returetikett kjøpt fra Lykke by Lykke, er pakken din forsikret i tilfelle noe skulle skje under transporten.

Du vil bli trukket fra fraktkostnaden når du behandler pakken på vårt lager.

Du kan kjøpe en returetikett for kun 89 NOK her.

*Skriver kreves. Pakkeetiketten vil bli levert som PDF-fil. Det er derfor nødvendig at du har tilgang til en printer slik at du kan skrive ut returetiketten din.

Varen sendes til vår lageradresse via returetiketten din:
Lykke by Lykke 
Lindholm Nærbanevej 4
9400 Nørresundby
Danmark

Dersom du ønsker å returnere varer fra separate bestillinger, må disse sendes separat slik at vi kan håndtere retursakene riktig. Du må opprette en returetikett pr. rekkefølge. Du kan derfor ikke returnere flere bestillinger i én returforsendelse.

Returvarer har en behandlingstid på inntil 10 virkedager, fra vi mottar returpakken på vårt lager til du mottar en e-post om refusjon.

 

 

Returvilkår

Vi tar ikke tilbake pakken din hvis:

  • Varene vises ikke som nye
  • Returfristen på 14 dager er overskredet
  • Varene er ikke forsvarlig pakket
  • Varene har vært parfymert, fremstilt eller utsatt for røyk
  • Hangtags eller merker er fjernet/skadet
  • Varens tilstand ved retur

Du er ansvarlig for varens tilstand og den eventuelt nedsatte verdien på varen som følge av annen behandling enn den som er nødvendig for å inspisere varens egenskaper, funksjoner og karakteristika.

Dette betyr du kan prøve varen på samme måte som du ville i en fysisk butikk.

Hvis varen er testet eller brukt utover det som er beskrevet ovenfor, vil varen bli ansett som brukt og derfor ha nedsatt verdi. Hvis dette er tilfellet, vil du få refundert mindre eller ingenting av beløpet ved retur.  Det er opp til Lykke by Lykke ApS å vurdere varens tilstand.

Du er selv ansvarlig for at det du skal sende i retur pakkes forsvalig, leveres korrekt og at du deretter kan fremvise dokumentasjon for innlevering i form av kvittering og trackingnummer. Dersom du sender retur uten å bruke returportalen vår, er du selv ansvarlig for at varen kommer frem til oss og at du har et bevis i form av et trackingnummer. 

Vi anbefaler at du sender varen tilbake i originalemballasjen.

Hvis originalemballasjen mangler, kan det føre til at varens verdi faller.

 

Erstatning

Ønsker du et produkt byttet til en annen størrelse eller farge, kan du gjøre dette ved å bestille ønsket vare på ny bestilling i nettbutikken.

Da sender du ganske enkelt gjeldende ordre tilbake til vårt lager og får pengene refundert når vi mottar returpakken din.

Tilbakebetaling av kjøpesummen
Hvis du angrer på kjøpet, får du pengene tilbake. Hvis varen er forringet, trekker vi beløpet du har ansvar for.

Vi refunderer alle betalinger mottatt fra deg, inkludert leveringskostnader, (dette gjelder ikke ekstra leveringskostnader i tilfeller hvor du har valgt en annen leveringsform enn den billigste formen for standardlevering som vi tilbyr), senest 14 dager fra den dagen vi har mottatt din melding om at du ønsker å si opp avtalen.

Vi refunderer pengene med samme betalingsmiddel som du brukte ved kjøpet, med mindre vi har avtalt noe annet.

Hvis du har mottatt et nytt betalingskort, kan systemet vårt navigere til kontoen din for å enten trekke beløpet ditt eller returnere det.

Vi kan holde tilbake betalingen til vi har mottatt varen, med mindre du sender oss bevis på å ha returnert den. Her, vennligst send en kvittering for innlevering, samt track n 'trace på returpakken din.

 

Reklamaskjonsrette

Kjøpsloven er gjeldende for varekjøp. Du har reklamasjonsrett i 24 måneder, når du handler hos Lykke by Lykke ApS, hvis ikke annet er avtalt eller beskrevet i ordren din.

Hvis din reklamasjon er berettiget kan du enten få varen reparert, byttet, få pengene tilbake eller få et avslag på prisen. Du skal reklamere feilen innenfor "rimelig tid" etter at du har oppdaget den. Reklamasjon innen to måneder etter at du har oppdaget fejlen vil alltid innenfor "rimelig tid". 

Mottar du et defekt produkt skal du gi oss beskjed om dette så fort som mulig.

Vennligst send ditt ordrenummer tilhørende den defekte varen, bildedokumentasjon av varen og prislapp, samt en kort beskrivelse av feilen. Du må ikke sende en klage tilbake før saken er avklart med kundeservice.

Hvis du ønsker å benytte deg av klageretten, skal du sende en e-post til [email protected] eller ring +45 70 66 60 50. I e-posten skal du gjøre oss tydelig oppmerksom på, at du vil benytte deg av klageretten. (Merk: Dansk og engelsk støtte)

Reklamasjon mottas ikke dersom disse er sendt på etterkrav eller uten levering.

 

Garanti

Det er 2 års garanti på produktene våre, noe som sikres gjennom den danske kjøpsloven. Garantien gjelder alle varer med feil i software, materialer og produksjon.

Klager som gjelder feil og mangler skal rapporteres til Lykke by Lykke ApS innenfor rimelig tid etter at varene er mottatt. Hvis ikke annet er avtalt, anser vi to måneder som rimelig tid. Vi refunderer rimelige leveringskostnader.

Du kan ikke benytte deg av angreretten hvis varene har tatt skade som følge av uhensiktsmessig behandling.

Lykke by Lykke ApS dekker rimelige utgifter ved returfrakt.

Ved klager, kontakt oss vennligst på:

Lykke by Lykke ApS
Telefon: +45 70 66 60 50
Mail: [email protected]

(Merk: Dansk og engelsk støtte)

Lykke by Lykke ApS aksepterer ikke varer som sendes i retur som postoppkrav eller med etterkrav.

 

Personvernpolitikk

Vi verken selger eller gir personlige opplysninger og informasjon videre til andre parter. Informasjonen oppbevares kun i kunderegisteret vårt. Du kan slette din informasjon når som helst.

For å inngå en kjøpsavtale med Lykke by Lykke ApS, trenger vi følgende informasjon:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse
Disse opplysningene brukes kun til fakturerings- og leveringsformål. 

De personlige opplysningene registreres hos Lykke by Lykke ApS og lagres i opp til 5 år, og blir deretter slettet.

Når vi samler inn data via nettsiden vår, vil vi alltid spørre deg om samtykke først slik at du er godt informert om nøyaktig hvilken informasjon vi samler inn, og hvorfor.

Ledelsen og ansatte ved Lykke by Lykke ApS har tilgang til den informasjonen som er lagret om deg.

Dataansvarlig hos Lykke by Lykke er: Sophie.

Vi verken lagrer eller sender kundeinformasjon i kryptert form.

Når du er registrert hos Lykke by Lykke ApS, har du alltid rett til å klage på registreringen. Du har også rett til å vite hvilken informasjon som lagres om deg. Disse rettighetene har du i henhold til Lov om behandling av personopplysninger, og spørsmål vedrørende dette rettes til [email protected].

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes på https://lykkebylykke.no/ med det formål å forbedre hjemmesiden og dens funksjoner, slik at besøket blir så behagelig for deg som mulig.

Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra datamaskinen din. Se hvordan på hjemmesidens side om Informasjonskapsler og Personvernpolitikk.

 

Datalogg

Vi bruker datalogg på https://www.lykkebylykke.no/, og det betyr at vi har et system som samler informasjon til oss med statistikk om hvor mange besøkende vi har på nettsiden, hvor de er fra og fra hvilken landingsside de forlater siden, med mer.

Dataloggen brukes kun med det formål å forbedre Lykke by Lykke ApS sin hjemmeside

 

Kundebeskyttelse

Les mer om din sikkerhet og beskyttelse som kunde når du betaler på nettet med Quickpay betalingsløsning:

https://quickpay.net/terms-of-service

 

Klager

Derom du ønsker å klage på et produkt skal det sendes en klage til:
[email protected]

Ved tvistemål der vi ikke er  i stand til å komme til en enighet, anbefaler vi å kontakte:

Forbrugerrådet

Postboks 463 Sentrum

0105 Oslo

www.forbrukerradet.no

Eurpoeiske borgere som er bosatt utenfor Europa, bes sende klagene sine til EU Comissions Online Complaints Platform:

www.ec.europa.eu/odr

Når du klager skal du opplyse vår e-postadresse, [email protected], og adressen til den siden du foretok kjøpet ditt på.

 

Personopplysninger

Lykke by Lykke ApS trenger vsse personopplysninger for å kunne handle med deg, levere nyheter og andre tjenester. Vi samler kun inn nødvendige personopplysninger. 

Personopplysninger vi trenger når du handler hos oss: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. 

Vi samler ikke in opplysninger som gjør at tredjeparter kan identifisere deg og vi oppbevarer ikke informasjon i forbindelse med betaling som f.eks. kortnummer på betalingskort, bankkontonummer eller lignende. 

 


Kjøpsvilkår er sidst ændret d. 11. november - 2022

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.