Global Funk

Global Funk har vært produsenten av&nbsp;favorittjeansen våre siden merket ble opprettet i 2003. <strong>GF&nbsp;</strong>er forkortelsen som vi selv ofte bruker i daglig tale,&nbsp;og spør du oss, forkortelsen kunne like godt&nbsp ha stått for «Great Feeling» eller «Great Fit», for Global Funk-jeans gir den ultimate følelsen av lykke. Fin passform og fantastisk komfort. Ren jeanslykke!

Filtre
Størrelse

Elementer 1-40 av 57

Filtre
 • Posisjon
 • Produktnavn
 • Pris
 • Nyhed fra
Nyhed fra
 1. Preorder already today
  Global Funk - Shorts - Talina-G - Leopard Mist (Levering i juni)
  Så lav som NOK 939,00
 2. Preorder already today
  Global Funk - Vest - Rhine-G - Leopard mist (Levering start August)
  Så lav som NOK 939,00
 3. Preorder already today
  Global Funk - Kjole - Rhiann-G - Vintage blue Wash (Levering slut juli)
  Så lav som NOK 1 089,00
 4. Preorder already today
  Global Funk - Kjole - Rhiann-G - Leopard Mist (Levering midt august)
  Så lav som NOK 1 089,00
 5. Global Funk - Jeans - Amakaia - Black
  Så lav som NOK 1 089,00
 6. Global Funk - Jakke - Maddo-G - Black
  Så lav som NOK 1 089,00
 7. Global Funk - Blazer - Mulian-G - Black
  Så lav som NOK 500,00 Vanlig pris NOK 1 249,00
 8. Global Funk - Jakke - Haniya-G - Cold Green
  Så lav som NOK 630,00 Vanlig pris NOK 1 559,00
 9. Global Funk - Vest - Reynia-G - Ecru
  Så lav som NOK 320,00 Vanlig pris NOK 629,00
 10. Global Funk - Jakke - Tyrese-G - Demon Grey
  Så lav som NOK 500,00 Vanlig pris NOK 1 249,00
 11. Global Funk - Jakke - Tyrese-G - Mid Vintage Blue
  Så lav som NOK 500,00 Vanlig pris NOK 1 249,00
 12. Global Funk - Bukser - Alena-G - Sugar
  Så lav som NOK 380,00 Vanlig pris NOK 939,00
 13. Global Funk - Jakke - Auna-G - Double Latte
  Så lav som NOK 470,00 Vanlig pris NOK 1 169,00
See more styles on the next page
40
 • 40
 • 60
 • 80
per side

Global Funk har vært produsenten av&nbsp;favorittjeansen våre siden merket ble opprettet i 2003. <strong>GF&nbsp;</strong>er forkortelsen som vi selv ofte bruker i daglig tale,&nbsp;og spør du oss, forkortelsen kunne like godt&nbsp ha stått for «Great Feeling» eller «Great Fit», for Global Funk-jeans gir den ultimate følelsen av lykke. Fin passform og fantastisk komfort. Ren jeanslykke!

Finn din favoritt – og kjøp den igjen og igjen

Global Funk er et jeansmerke som er dansk designet, men som lever opp til utfordringen med å være funky i global skala. Derfor kan merket tross alt ikke kalles annet enn Global Funk. Merket har funnet oppskriften på den ultimate jeansproduksjonen – Global Funk-jeans; de har designet syv ulike jeansmodeller, som gjentar seg fra sesong til sesong. Hver sesong er det nye design i kolleksjonene deres, men modelltypene er de samme, slik at du enkelt kan finne din favoritt hver gang. Modellene vi selger her på Lykke by Lykke heter One, Two, Seven, Eight, Nine, Eleven og Fifteen. Modellene kan enkelt variere fra sesong til sesong i lengde, bredde og i detaljer som glidelåser, knapper og så videre, men passformen i midjen og rundt ryggen er alltid den samme. Når du finner favorittmodellen din, kan du være sikker på å handle for en vinner hver gang du handler nye Global Funk-jeans.

Øverst på siden kan du se de ulike modellene på Janne, eier av Lykke by Lykke, slik at du enkelt kan se hvordan de ulike modellene ser ut når de kommer på. Janne bruker størrelse XS i alle modeller. Vær imidlertid oppmerksom på at individuelle modeller ikke alltid er å finne blant utvalget, hvis de for eksempel ikke er en del av Global Funk sitt sortiment for den aktuelle sesongen.

Fantastisk passform til beste pris og topp kvalitet

Enten du foretrekker jeans med høy midje, jeans med lav midje eller jeggings med mye stretch. Enten du er til lyse jeans med slitasjedetaljer, mørke denimjeans eller klassiske svarte jeans, vil det garantert alltid finnes et par jeans fra Global Funk som passer deg og din passform.
 

Global Funk lager enkle jeans, bukser og jeggings som kan styles fra dag til natt, raskere enn du kan bytte fra sneaks til stiletter.

Global Funk har en rå, men samtidig feminin stil, som er inspirert av kul rock'n roll. Det er ingen overflødige detaljer på deres funky jeanskolleksjoner.

Global Funk sier om seg selv: "Du trenger ikke å snakke om det... Ta på deg funken!"


Vi må nok innse at et par Global Funk-bukser eller Global Funk-jeans er mest nyttige for de kule periodene – som vi vet vi har fryktelig mye av her i Danmark. Men for de korte periodene når været viser seg fra sin beste side her i Danmark eller for dere som er så heldige å dra til varmere strøk, hvor solen står høyt på himmelen, fører vi også et stort utvalg av Global Funk-shorts i både denim og bomullskvaliteter. I tillegg fører vi et fast helårssortiment av kule t-skjorter, smarte Global Funk-skjørt og kule jakker. Kolleksjonene inkluderer også aktuelle vatterte bomberjakker i både korte og lange modeller, og overrasket også alle (inkludert oss) med sin vanvittig populære buksedress i vattert kvalitet – litt som en flydress for voksne.

Ikke bare et jeansmerke

Selv om Global Funk først og fremst er et jeansmerke på den danske motescenen, begrenser de seg absolutt ikke utelukkende til det. Spesielt siden høsten 2017 har merket gjort suksess som hjernen bak de vanvittig populære jumpsuitene for voksne – ISOLDE INTENTION Jumpsuit – som vi blant annet selger her på Lykke by Lykke. Termodressen var også utgangspunktet for en hel INTENTION-kolleksjon, som i dag inkluderer flere vilt populære produkter innen yttertøysjangeren, inkludert en fantastisk overgangsjakke i termisk kvalitet, som Global Funk har døpt EVEN INTENTION. Både termodressen og termojakken finnes i dag i et mylder av farger, så det er noe for enhver smak. Alle farger selges hos Lykke by Lykke akkurat her, hvor du også finner Global Funks termobukser, hvor du heller foretrekker et todelt termosett enn flydressen for voksne.

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.