Modström

Lykke by Lykke elsker alle dere som våger å gå mot lyset, være dere selv og som ikke er redde for å skille seg ut i mengden! Derfor er det ingen tilfeldighet at du hos oss finner et stort utvalg av klær fra det danske motemerket Modström, som nettopp representerer denne unike og alltid spennende tenkemåten innen moteklær for kvinner i alle aldre.

Filtre
Størrelse

Elementer 1-40 av 60

Filtre
 • Posisjon
 • Produktnavn
 • Pris
 • Nyhed fra
Nyhed fra
 1. Modström - Kjole - IbsenMD Dress - Midnight Blue
  Så lav som NOK 600,00 Vanlig pris NOK 1 019,00
 2. Modström - Bluse - IvonneMD O-neck - Baby Blue
  Så lav som NOK 560,00 Vanlig pris NOK 939,00
 3. Modström - Kjole - HendrickMD Dress - Summer Sand
  Så lav som NOK 570,00 Vanlig pris NOK 1 409,00
 4. Modström - Bukser - Gale Pants - Soft Moss
  Så lav som NOK 690,00 Vanlig pris NOK 1 169,00
 5. Modström - Blazer - Gale Blazer - Soft Moss
  Så lav som NOK 1 020,00 Vanlig pris NOK 1 719,00
 6. Modström - Bukser - HollisMD Pants - Summer Sand
  Så lav som NOK 650,00 Vanlig pris NOK 1 089,00
 7. Modström - Cardigan - HobbsMD Cardigan - Summer Sand Flame
  Så lav som NOK 790,00 Vanlig pris NOK 1 329,00
 8. Modström - Bukser - GaleMD 2 Pants - Iron Gate
  Så lav som NOK 690,00 Vanlig pris NOK 1 169,00
 9. Modström - Jakke - EsmundMD Jacket - Navy Sky
  Så lav som NOK 1 970,00 Vanlig pris NOK 3 299,00
 10. Modström - Jakke - EsmundMD Jacket - Dark Grey Melange
  Så lav som NOK 1 660,00 Vanlig pris NOK 2 809,00
 11. Modström - Bukser - Gale Pants - Dune
  Så lav som NOK 590,00 Vanlig pris NOK 1 169,00
See more styles on the next page
40
 • 40
 • 60
 • 80
per side

Lykke by Lykke elsker alle dere som våger å gå mot lyset, være dere selv og som ikke er redde for å skille seg ut i mengden! Derfor er det ingen tilfeldighet at du hos oss finner et stort utvalg av klær fra det danske motemerket Modström, som nettopp representerer denne unike og alltid spennende tenkemåten innen moteklær for kvinner i alle aldre.

Modström er for den motebevisste jenta som prioriterer dansk, stilig design og et merke som med sine vakre kolleksjoner alltid treffer moten. Modström klarer å blande eksklusivt design med mainstream-trender på en innovativ måte. Modström har teft og sans for å variere og skape lykke med designene deres. De treffer jenta som oppsøker den stadig skiftende moten og som ser på fornyelse i garderoben som et privilegium.

Mot tidevannet – men med bølgen

Modström har i mange år stått for kvalitet og vakkert design, og deres store utvalg av blant annet jakker, kjoler og skjorter har vært tilgjengelig på Lykke by Lykke siden starten av nettbutikken. Merket prioriterer, som deres merkenavn tydelig uttrykker, å gå på tvers – de tør å være annerledes og unike. Det betyr imidlertid ikke at Modström ikke følger den generelle moten som dukker opp nå og da på den store motescenen. Modström er alltid med på bølgen når det kommer til de siste trendene og trendene, men svømmer mot strømmen og skiller seg ut når det kommer til trykk og passform blant annet. Her er Modström helt sin egen og Modströms klær for kvinner er ulikt noe annet.

Kvalitetsklær til billige priser

Spesielt ett sted skiller Modström seg ut fra mengden: Nemlig i deres evne til å kombinere kvalitetsklær og moteklær til billige priser. Finesse er et viktig konsept i Modströms designstil. Her går det ikke på kompromiss med kvalitet og detaljer, noe som blant annet betyr at merket er en av få på markedet som prioriterer å runde av sine indre sømmer. Det ser vi for eksempel i den klassiske Modström-skjorten, Cyler, som er en av Modströms basisskjorter. Selv om den indre sømmen til skjorten ikke er synlig på skjorten når du bruker den, er det nettopp denne omsorgen og oppmerksomheten på detaljer som gjør at en Modström-skjorte fremstår som perfekt og komplett. Det er detaljer som disse som gjør at Modströms kolleksjoner fremstår som kvalitetsprodukter og som også sørger for at de indre sømmene ikke løsner seg så lett.

Til tross for denne omsorgen i designstilen og produksjonen av Modström-klær, klarer de fortsatt å holde prisene på et nivå som er overkommelig. Du kan derfor finne et hav av flotte billige Modström kjoler, jakker, bukser etc. her på siden, hvor kvalitetene er i orden og hvor detaljene alltid er ivaretatt.

Modström klær for glade kvinner

Leter du etter en Modström vinterjakke? Kanskje Modströms klassiske modell, Odelia, som nesten alltid er å finne i Modströms sortiment om vinteren? Eller leter du etter den perfekte Modström-kjolen, som du kan bruke både til hverdag og fest? På denne siden finner du alt dette og mye mer blant vårt store utvalg av Modström for kvinner. Vi representerer Modström i Aalborg, og du kan enkelt hente dine bestillinger hos oss på vårt kontor i Nørresundby dersom du er i nærområdet. Ellers tilbyr vi også alltid gratis frakt over 499 kr til alle danske pakkebutikker.

I løpet av året, hos Lykke by Lykke, holder vi naturligvis også Modström-utsalg, hvor du kan finne kjoler, kåper, bukser, bluser og mye mer fra Modström på tilbud til gunstige priser!

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.