Neo Noir

Hvis du ikke allerede har en eller flere Neo Noir-kjoler i din garderobe, har vi kun én ting at sige: Skynd dig at gøre noget ved det! Det danske brand er især kendt for de smukke kjoler til enhver lejlighed, hvor der ikke er sparet på hverken glimmer, flæser eller print.

Filtre
Størrelse

Elementer 1-40 av 177

Filtre
 • Posisjon
 • Produktnavn
 • Pris
 • Nyhed fra
Nyhed fra
 1. Preorder already today
  Neo Noir - Jeans - Simona Leopard Pants - Leopard (Levering i april)
  Så lav som NOK 1 199,00
 2. Preorder already today
  Neo Noir - Jakke - Emilia Leopard Jacket - Leopard (Levering i april)
  Så lav som NOK 1 499,00
 3. Preorder already today
  Neo Noir - Shorts - Sega Ramie Shorts - Natural (Levering i april)
  Så lav som NOK 649,00
 4. Preorder already today
  Neo Noir - Topp - Jayla S Voile Top - Sand (Levering i april)
  Så lav som NOK 599,00
 5. Preorder already today
  Neo Noir - Kjole - Ankita S Voile Dress - White (Levering i april)
  Så lav som NOK 999,00
 6. Preorder already today
  Neo Noir - Kjole - Ankita S Voile Dress - Black (Levering i april)
  Så lav som NOK 999,00
 7. Preorder already today
  Neo Noir - Bluse - Bianca Leo Blouse - Leopard (Levering i april)
  Så lav som NOK 649,00
 8. Preorder already today
  Neo Noir - Top - Jayla S Voile Top - White (Levering i april)
  Så lav som NOK 599,00
 9. Neo Noir - Bluse - Stone Flower Blur Blouse - Bright Camel
  Så lav som NOK 360,00 Vanlig pris NOK 899,00
40
 • 40
 • 60
 • 80
per side

Hvis du ikke allerede har en eller flere Neo Noir-kjoler i din garderobe, har vi kun én ting at sige: Skynd dig at gøre noget ved det! Det danske brand er især kendt for de smukke kjoler til enhver lejlighed, hvor der ikke er sparet på hverken glimmer, flæser eller print.

En Neo Noir kjole passer perfekt til både sneakers og stiletter

De plaggene du hopper i umiddelbart hver gang de har blitt vasket. Dette er ofte varer som vinner på å være allsidige og kan kombineres med det meste i garderoben. Akkurat sånn er det med kjolene fra Neo Noir, og det er akkurat det vi elsker dem for. De kan brukes både som hverdagskjoler med et par kule sneakers, et par sandaler eller chunky boots avhengig av årstid – og de er perfekte som festkjoler akkompagnert av et par fine stiletter eller ankelstøvletter.

Enten du foretrekker en løs og avslappet modell, en kjole med omslagseffekt eller en vakker V-hals, finner du dem alle i vårt utvalg av Neo Noir kjoler. Vi har massevis av favoritter og håper du også finner (minst) en i vårt nøye utvalgte sortiment på denne siden.

Gjør deg klar for nyttår, galla eller bryllup med Neo Noir

Det er noen partier som krever litt mer oppmerksomhet enn andre. Der glitter, pynt og dikkedarer må skrus opp et hakk. Til de anledningene finner du garantert også en Neo Noir kjole, for hos det danske merket er du alt annet enn redd for å skille deg ut. Uansett om du vil skinne med discokulen på nyttårsaften eller føle deg som den vakreste på gallafesten, finnes det en kjole som kan hjelpe deg med å gjøre akkurat det. Så dropp beskjeden og møt opp i akkurat den kjolen som får deg til å se og føle deg som en ekte stjerne.

Bak Neo Noir står erfarne krefter fra motebransjen

Det er ingen tilfeldighet at Neo Noir-kjolene faller midt i tidens største trender. Det er to erfarne herrer fra dansk moteindustri som grunnla merket i 2012. Neo Noir har dermed ikke mer enn 10 år bak seg, men det har likevel vært nok til å sikre seg god plass til merket i danske damegarderober og på deres ønskelister.

Det har nok noe å gjøre med at kjolene gjør akkurat det vi vil de skal gjøre akkurat nå i dagens motebilde: De fanger blikket og hjelper deg med å uttrykke både en personlig og fargerik stil. Du trenger ikke bla gjennom mange influencere på Instagram for å være overbevist om at de fargerike kjolene er en stor hit akkurat nå – og vi kan absolutt forstå hvorfor!

Finn din nye Neo Noir kjole hos Lykke by Lykke

Har du også falt pladask for de mange fine Neo Noir-kjolene? I så fall forstår vi – og vi vil gjøre vårt aller beste for å gjøre det til en god opplevelse for deg å legge en av de ettertraktede kjolene til garderoben. Nettopp derfor gir vi deg som kunde hos Lykke by Lykke alltid en rekke fordeler, som f.eks. teller:

Høres ikke det ut som en god deal? Ønsker du å få enda mer ut av å handle hos oss, kan du også melde deg på vårt nyhetsbrev. Hvis du gjør det, vil du motta en rabattkode i innboksen din som gir deg 10% rabatt på ditt første kjøp, og du vil alltid være en av de første som får høre om våre beste produktnyheter samt tips og triks for styling og mye mer .

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.