Lykke by Lykke aka. DreamTeam

 
Janne Lykke
Boss Lady

Sjefen for det hele og som daglig holder styr på trådene og troppene i Lykkeland. Janne er en energibombe og et skikkelig ja-menneske som sjelden ser utfordringer, men alltid muligheter. Hun klarer raskt å få på plass et arrangement eller en kampanje! Hun har sans for estetikk og detaljer og er en ekte nordjysk kjøpmann. Hun er også hovedpersonen bak mye av vareutvalget du finner i butikken.

Stine 
SoMe girl

Stine er selve symbolet på Lykke-DNA når hun daglig snakker seg inn i hjertene våre med sine maaaaaange stories på vår SoMe. Stine er sylskarp når hun sørger for har de beste beskrivelsene hver dag. Hun er dyktig på alt fra kundeservice, vareoppretting og pakking av ordre – og hun ser sinnsykt bra ut! Alle burde ha litt Stine i livet sitt!

Mette
SoMe girl

Mette er vår skarpe randrusianske SoMe-jente. Vi erter ofte Mette med at hun er fra Randers, men altså - det er gøy å ha en kollega som omtaler havnefronten som "Mokai-en"! Og du erter kun de du bryr deg om - vi bryr oss skikkelig om Mette! Følger du oss på Instagram og Facebook har du allerede utvilsomt blitt kjent med herlige Mette. I tillegg sørger hun for at du alltid har mange varer å handle i vår kategori for forhåndsbestilling.

Fie
Lykkesupporter

Du har kanskje hatt gleden av å møte vakre Fie. Hun er en av lykkesupporterne du møter når du skriver eller ringer til oss. Hun har alltid det fineste smilet, noe vi er sikre på at du vil føle når du snakker med henne. Hvis du har fått tak i Fie, kan du være sikker på at du er i de beste hender!

Sabine
Lykkesupporter

Det finnes ingen mer positiv person enn Sabine. Hun gir oss alltid et smil og vi føler at hennes gode humør går rett til hjertet på d som ringer og skriver til oss. Sabine er en allsidig kvinne som hjelper til både som lykkesupporter og i vårt herlige SoMe-team hvor hun ikke er redd for å stå foran kamera.

Line
Lykkesupporter

Hvis du er heldig er det Lines vakre stemme du møter hos kundeservice. Men du møter faktisk Line oftest hvis Fie eller Sabine blir forhindret fra å hjelpe deg. Line er også den som sørger for at klagene dine blir løst. Samtidig har hun nær kontakt med våre moteleverandører, slik at alle klærne våre kommer raskest mulig inn i butikken. Hun er en uunnværlig medarbeider i Lykke-teamet.

Christina 
Lagerchefen

Christina - eller Riise, som hun kalles her, er vår lynraske lagerfe! Når vi andre kommer til kontoret, har Riise allerede holdt på i et par timer. Når du mottar en melding klokken 06.30 om morgenen om at pakken din er sendt, så er det Riise som har stått på. Hun er et skikkelig ordensmenneske (resten av oss kunne lære litt av det) og hun er en ildsjel som du alltid kan stole på!

Trine
Lagermedarbeider

Trine er litt av en alt-mulig-kvinne i vårt lille Lykke-land, som er vakker og naturlig i våre bilder og stories, men som samtidig styrer lageret med hard hånd sammen med lagerfeen Riise. Trine er en ekte motefreak som alltid er oppdatert på det siste innen motetrender og trender. Hun er uten tvil den best kledde lagermedarbeideren du noen gang vil møte!

Lasse
Mr. E-Commerce

Lasse er nesten den eneste hanen i hønsehuset. Han er utdannet grafisk designer og man skulle ikke tro at en mann ville kunne trives grafisk i et univers som Lykkes, men Lasse lærer raskt og har for lengst lært at når vi andre ber om en "fin bakgrunnsfarge", så mener vi alltid rosa! Lasse er enhver sjefs drøm om en ansatt og enhver svigermors drøm om en svigersønn!

Sophie
Mrs. E-commerce

Hvis du har besøkt kontoret og møtt Sophie, har du definitivt blitt smittet av det herlige humøret og vakre smilet hennes. Men ikke la deg lure ... Sophie er en forretningskvinne med stor F, så hvis du ringer til Sophie som selger kan du like gjerne gi den beste prisen fra starten av.

Morten
Økonomisjef

Trenger du øvelser til kneet eller utstyr til overlevelsesturen, er Morten den rette. Han er heldigvis også veldig god på økonomi og sørger for at alt går riktig for seg med regnskapet vårt. Han har også den vakreste stemmen og vi på kontoret er heldige og får høre ham når vi har tigget lenge nok.

Luna
Humørbomben

Vi klarer oss ikke uten vår vakre kontorhund Luna.. Hun sprer glede hver gang hun kommer inn i butikken og sørger samtidig for at vi unngår matsvinn etter middagen.

 

Hvem er vi?

Vi er Lykke by Lykke; et sammensat team af passionerede medarbejdere, der hver dag knokler for at yde personlig service i et inspirerende online modeunivers! 

 

Bag Lykke by Lykke står Janne Lykke. Janne var med til at drive den fysiske Lykke-butik i Hune i Nordjylland, inden hun besluttede sig for at åbne en online webshop som supplement til den fysiske butik. Webshoppen tog hurtigt fart og dén succes blev startskuddet på det www.lykkebylykke.dk, du kigger på lige nu!

 

Janne er typen, der værdsætter og sætter pris på hvert evige eneste kunde, der klikker sig ind på siden og shopper Lykke hos hende. Det har fra start været et stort ønske for hende at bevare den nære kontakt til sine kunder, som hun oplevede i butikken i Hune - og selvom det er svært helt at være på fornavn med alle de kunder, der dagligt besøger hendes "lille" webshop, så er det en stor del af ideologien bagt Lykke by Lykkes. Hos os ser vi det som vores fornemmeste at bevare den personlige kontakt til vores kunderne, som ellers nemt kan gå tabt i en online univers. Hvis du følger med på vores sociale medier, håber vi derfor meget, at det også er denne oprigtige nærhed og "nede på jorden"-tone, du oplever der. 

Hos Lykke by Lykke kan du shoppe alt det nyeste til din garderobe. Smukke kjoler, seje jeans, lækre støvler - you name it! Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning eller inspiration til dit næste outfit - vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.